Gratis online Medische chat

Docteranytime biedt gratis toegang tot een volledige en unieke medische schat om te helpen bij de verspreiding van het coronavirus. Het doel van het initiatief is om Belgische patiënten te helpen en antwoorden te geven op hun vragen gerelateerd aan hun gezondheid. Aangezien de openbare telefoonnummers en de ziekenhuizen vaak lange wachtrijen hebben, willen zij een bijkomende hulp aanbieden : de online Medische Chat.

Patiënten kunnen gratis inloggen en al hun vragen stellen in verband met COVID-19. Deze zullen onmiddellijk beantwoord worden door huisartsen zodat ze een betrouwbaar en gepersonaliseerd antwoord op al hun vragen krijgen.


De tool wordt in eerste instantie gebruikt voor medische informatie omtrent Covid-19 en is elke dag van de week geopend van 9u tot 14u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *