Schrijf- en videowedstrijd: wat na corona? Brieven aan Vlaanderen

Met ‘Brieven aan Vlaanderen’ organiseert Cultuurlab Vlaanderen een schrijf- en videowedstrijd voor iedereen vanaf 16 jaar. Hiermee worden de deelnemers uitgenodigd om een brief te schrijven aan en over Vlaanderen.

Welk Vlaanderen heb jij voor ogen, hoe zie jij het Vlaanderen van vandaag en op welke manier zie je dit Vlaanderen de toekomst tegemoet gaan? Een brief vol hoop of kritische analyse, een brief aan morgen of een terugblik op wat is geweest, inspiratie voor wat komen zal of een spiegel voor het huidige beleid…

Jouw Brief aan Vlaanderen…

Meer info over de schrijf- en videowedstrijd vind je op www.brievenaanvlaanderen.be

1 commentaire pour “Schrijf- en videowedstrijd: wat na corona? Brieven aan Vlaanderen”

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *