#BLIJFSPORTEN

Momenteel zijn alle recreatieve, sportieve en culturele activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang, verboden. Dit houdt in dat sportclubs en andere sportorganisaties, maar ook individuele burgers geen sportactiviteiten meer mogen organiseren of faciliteren. Het betekent echter niet dat mensen niet meer mogen bewegen of sporten. De Nationale Veiligheidsraad geeft aan dat fysieke activiteit (individueel of met een huisgenoot of vriend(in)) toegelaten en zelfs aanbevolen wordt. Sport Vlaanderen pakt onder het motto “Blijf Sporten” daarom in samenwerking met Sporza uit met praktische richtlijnen en tientallen instructiefilmpjes.

https://sporza.be/nl/categorie/blijf-sporten/

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *